Despre noi

 

Simțiți-vă la înălţime în orice situaţie!

Transmitem informații utile și practice într-un mod cât mai simplu și plăcut. Datorită temelor abordate la cursurile noastre acestea nu se încadrează deloc în tiparul unor prelegeri, ci sunt interactive. Se lucrează în grupe mici pentru a se putea asigura consilierea, exersarea și, nu în ultimul rând, pentru a putea crea o atmosferă caldă și destinsă atât de necesară pentru specificul acestor cursuri.

La cursurile pentru copii metodele de învățare diferă de cele de la clasă; noi ne putem permite să mergem după sistemele din țările occidentale. De fapt nici n-am avea altă alternativă pentru că unui copil nu-i place să învețe zeci de reguli și atunci nici nu le reține. Copiilor trebuie să li se pară totul foarte simplu și logic, iar datorită jocurilor și exercițiilor să nu realizeze că de fapt este un proces de învățare.

Nu suntem adepţii unei imagini personale fabricate, adică a unui fals, ci susţinem autenticitatea în sensul bun al cuvântului. Decodificăm mesajele celorlalţi astfel încât să reacţionăm corect la „acordul” tacit dintre oameni de a se respecta reciproc. Nu suntem adepţii unui comportament rigid din punct de vedere al metodelor de lucru şi manierelor, ci al unuia natural şi şarmant.

Louis A. Berman:
Un bun profesor este un maestru al simplificării şi un duşman al simplismului.