Despre noi

 

Simțiți-vă la înălţime în orice situaţie!

Regulile de bune maniere au fost și sunt încă în permanentă schimbare, iar noi vă ținem la curent cu normele actuale de la noi precum și cu tendințele europene. Cursurile noastre acestea nu se încadrează deloc în tiparul unor prelegeri, ci sunt interactive. Se lucrează în grupe mici pentru a se putea asigura consilierea, exersarea și, nu în ultimul rând, pentru a putea crea o atmosferă caldă și destinsă atât de necesară pentru specificul acestor cursuri.

La cursurile pentru copii metodele de învățare diferă de cele de la clasă; noi ne putem permite să mergem după sistemele din țările occidentale. Copiilor trebuie să li se pară totul foarte simplu și logic, iar datorită jocurilor și exercițiilor să nu realizeze că de fapt este un proces de învățare.

Nu ne propunem să transformăm copiii în prințese și prinți și nici să înlocuim munca educativă a părinților. Un mic sprijin este însă de multe ori bine venit.

Nu suntem adepţii unei imagini personale fabricate, adică a unui fals, ci susţinem autenticitatea în sensul bun al cuvântului. Decodificăm mesajele celorlalţi astfel încât să reacţionăm corect la „acordul” tacit dintre oameni de a se respecta reciproc. Nu suntem adepţii unui comportament rigid din punct de vedere al metodelor de lucru şi manierelor, ci al unuia natural şi şarmant.

Louis A. Berman:
Un bun profesor este un maestru al simplificării şi un duşman al simplismului.